Nytt


S*Super Classic´s Dreaming Remus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

2012
2011 2010 2009 2008 2007 2006

September -

Hösten här och det är full rulle igen. Planen denna höst är att Hermione ska försöka att bli Supreme Premier i slutet på november i Åbo. och vilken start hon har fått!!

I Norrköping i början på oktober så tog hon 4 st Best In Show!!! Jösses, vad överraskade vi blev. Hon vann alltså i kastratklassen samt i seniorklassen, SUPERDUPER!!

Lördagen efter så var vi i Uppsala och även där blev hon BEST IN SHOW i sin klass!!

Maj-augusti

Merci blev sjuk i maj och ett tag trodde vi att vi skulle förlora henne. Många undersökningar, provtagningar och biopsier visade på att hon hade inflammerade tarmar. Efter medicin och dietmat har hon hämtat sig otroligt bra under sommaren. Hon förväntas göra comeback på utställningar i början på 2013. Lovar att hon är sugen, hon visar det väl när vi åker iväg och kommer hem med andra katter. Hon ser super ut så det komemr att bli spännande!

Katterna och jag har haft en underbar sommar med nästan sju veckor på Gotland. En härlig återhämtning som vi alla behövde.
Katternas och min vy under sommaren:


 

Grace får symbolisera harmonin vi hade i somras
Maj

Abbe tog äntligen sin SUPREME PREMIER titel på Speedcats utställning. Vi firade i rosa, såklart!! Han bedömdes av Marie Westerlund med en rosa fjäderdunsboa omkring sig. Härligt med lite humor i det hela och att Marie bjuder på sig själv!! Annika hade fixat en stor häftig ballong med glittertext. Rosa bubbel och rosa godis bjöds det på hela helgen. Huvudpersonen njöt av uppmärksamheten och spann så gott som hela tiden, även under bedömningarna! Nominerad blev han båda dagarna!

Till höger en bild på hela spektaklet inkl. Marie Westerlund!!!!
Nedan en bild på Abbe 11 månader när jakten på alla certifikat började.

Maj Merci var iväg till Norge för ett cert i högsta klassen och för att vara sällskap till Lovebite`s Under a Spell när hon skulle ta sin Supreme titel. Resan blev en fullträff. Merci tog cert båda dagarna och nominerad båda samt blev Best In Show på söndagen och Undie blev Supreme Championp!! Grattis Annika Erkesjö ( Calmiza`s)
April

Merci omnämd på Bozitas blogg efter hennes Best In Show på Sk:s utställning

vår blogg hittar du lite om kattungarna . Kattungarna har hittat underbara kärleksfulla familjer och blivit innerstadskatter. De kommer att få fantastiska sommarlov:-)

 

10/2 Grace har fött fyra kattungar. Allt har gått jättebra och de små är pigga, krya och såklart världens sötaste!!  
 

VI VÄNTAR KATTUNGAR!!!

Se planer.

 
Jan! Årets första utställning har avverkats! Strålande resultat, Sessis blev Grand Internationell Premier och nominerad på lördagen, cert i högsta klassen på söndagen. Abbe ville inte vara sämre och tog cert i konkurrens i högsta klassen och blev nominerad på lördagen. han älskar som vanligt uppmärksamheten.
2012 Nytt år och nya nyheter!!  
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Chaussures,Nike Air Max 95 chaussures de tennis,Adidas Yeezy 350 Boost V2 Shoes,Adidas Yeezy 750 Boost Shoes,Adidas Zestra Shoes
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Chaussures,Nike Air Max 95 chaussures de tennis,Adidas Yeezy 350 Boost V2 Shoes,Adidas Yeezy 750 Boost Shoes,Adidas Zestra Shoes